GODINA MILOSRĐA I SVI SVETI

20-kopija-2Bliži se Patron naše župe. U ovoj Godini milosrđa naša župna zajednica organizira duhovnu obnovu kroz trodnevnicu, od subote 29. listopada do ponedjeljka 31. listopada. Svaki dan u 17,30 sati započinje molitva krunice, a za to vrijeme je prigoda za svetu ispovijed. Budući da je u Godini milosrđa za Patron župe moguće zadobiti potpuni oprost, sve vas iskreno pozivam da sve tri večeri iskoristimo kako bi se ispovijedili, te ovaj milosni dar Božji iskoristili za napredak u duhovnom rastu. Nakon krunice i litanija odmah slijedi sveta misa, a ove godine trodnevnicu predvodi don Ivo Šutalo, župnik i dekan Trebinjski, ujedno i Biskupski vikar za Trebinjsku biskupiju.
U subotu, 29. listopada krunicu u 17,30 predmole mladi, a za vrijeme svete mise pjeva zbor mladih.
U nedjelju, 30. listopada sveta mise su u 8 Aladinići i u 9,30 Bobanovo. Trodnevnica započinje molitvom krunice u 17,30 koju predmole ovogodišnji prvopričesnici. Tu večer gostovat će klapa Pasika koja će predvoditi liturgijsko pjevanje, a nakon mise u 19 sati u dvorani pastoralnog centra bl. Ivana Merza održati i koncert.
U ponedjeljak, 31. listopada krunicu predmole ovogodišnji krizmanici, a nakon svete mise u isto vrijeme i na istom mjestu don Marko će imati prezentaciju i predavanje o hodočašću u Santiago de Compostelu, na grob sv. Jakova apostola.
Na svetkovinu Svih Svetih, svečana sveta misa je u 11 sati i predvodi je don Marko Kutleša, župnik župe Presvetoga Trojstva iz Gabele Polja.
Po završetku misnog slavlja slijede 17. Dubravski susreti folklornih društava i pučko veselje. Dobro došli!