RASPORED ZAVRŠNOG TURNIRA KMNL

25. – 28. svibnja 2017., održava za Završnica katoličkih malonogometnih liga (KMNL) Crkve u Hrvata u Mostaru i okolici (Čapljina, Čitluk, Široki Brijeg). U četvrtak večer dolaze sve momčadi u Svetište Srca Isusova u Studence gdje će sv. Misu predvoditi don Željko Majić gen. vik. iz Mostara, zatim ekipe idu u goste po Hercegovini.
Aladinići igraju u Čitlukoj sportskoj dvorani u petak sljedeće utakmice: Aladinići – Dubrovnik 9,45; Aladinići – Split 11,25; Aladinići-Rijeka 12,20. Ako prođemo dalje i budemo prvi, akobogda, onda igramo u petak poslijepodne u Mostaru u 18,00 sati, a ako budemo drugi, što je također dobro, onda igramo u Čitluku u 18,00 sati. Polufinale je u subotu u 10,00 sati, ovisi s kime i gdje. Finale je u subotu u 19,00 sati u Mostaru, podjela medalja i nagrada, večera i koncert u Mostaru.
Ovo javljamo svim ljubiteljima malog nogometa da mogu bodriti naše momke na najavljenim športskim natjecanjima. Našim momcima želimo sreću, dobru igru i Božji blagoslov, a i ovo što smo do sada postigli veliko je.